Tjänster vi tillhandahåller

 

/img021.jpg 

 

NYHET

Vi vet alla hur svårt det är att ta sig tiden med sina unghästar. Speciellt då man har några hästar som man tävlar på. Detta är ett stort problem för många , vissa glömmer det viktiga, vissa har kanske ingen att vända sig till och få behövlig hjälp.

Jag anser att den viktigaste tiden i hästens liv är de 6 första månaderna. Där präglar man sitt ledarskap enklast och hästens förtroende för dig, blir som störst då. Du har SÅ mycket gratis i resten av ert gemensamma liv. Där det ofta brister är i ledarskapet. Hästen förstår helt enkelt inte vad du menar. Ju yngre de är , ju enklare är det att få dem till att förstå.

Denna inlärningkurva planar  ut med deras ålder fram tills de har präglat sig själva utan din hjälp. DETTA INNEBÄR OFTA ATT MAN FÅR BÖRJA MED ATT RADERA I DERAS "HÅRDDISK" innan man kan börja om.

Efter alla dessa års uppfödning och utbildning av unghästar har jag sett ,att ju tidigare man börjar hantera sin häst vid hand, ju enklare blir ens framtid.

Tänk bara:

 • inte behöva slita och dra
  ha problem med att lasta
  lyfta fötterna
  spola av dem
  köra med bil, traktor (tafiksäker)
  mm
  Detta var bara ett litet utdrag av vad man kan ställas inför.
   
  Ni är välkomna för råd eller hjälp med era hästar.
   

Jag ser framemot att få träffa många trevliga unghästar  och hoppas att kunna ge er som ägare en ny syn på samvaron med er bästa vän.

 

 

mvh Jonny

 

LITE TIDSFÖRDRIV.

https://www.youtube.com/watch?v=VhypoKyD-Rc

 

 Barnbarn på besök.

                                                                  https://youtu.be/KmvaRZJFdj8

 

 

Hej alla svenska uppfödare.

 

Alla vi som har en uppfödarkod"ganaderonummer" har möjligheten att kunna logga in på LG Ancce´s hemsida under privat inloggning. Här har du möjligheten att uföra en del tjänster kostnadsfritt. Att hämta språngsedel, se vilka hästar du äger och ev. göra ändringar på inehavet. Då kan skriva in kontaktuppgifter mm. Har du ingen kod kan du enkelt gå in på http://www.lgancce.com/web2/ .

Här scrollar du ner till denna inloggningsruta ACCESOS GANADEROS och skriver in ditt ganaderonummer, och har du ingen kod klickar du på glömt mitt lösenord, så kommer där ett nytt.